MIDTVEST BLIK & VVS ApS • Tlf: 40 40 31 62 • Mail: pj@midtvestblik.dk​

Ventilationsanlæg i Herning

Er du på udkig efter en pålidelig håndværker til installation og reparation af ventilationsanlæg? Hos Midtvest Blik & VVS har vi mere end 10 års erfaring i arbejdet med ventilationsanlæg. Vi lægger vægt på at levere et langtidsholdbart resultat som vi kan stå inde for. Vi arbejder først og fremmest for private kunder, og er i stand til at udføre alle gængse opgaver i forbindelse med ventilationsanlæg i private hjem.

Service i øjenhøjde

Hos Midtvest Blik & VVS leverer vi en god service i øjenhøjde. Vi er enormt fleksible og tager gerne hensyn til dine ønsker mht. 

arbejdstider, støj eller andet. Hvis du har specielle ønsker til selve 

opgaven, kan vi i fællesskab finde frem til den rette løsning. Vi er erfarne, professionelle og medvirker glædeligt i idéfasten. Med andre ord er vi et sikkert valg, når du skal have foretaget arbejde med ventilationsanlæg i hjemmet.

Tag kontakt

Vi arbejder i et større område omkring Herning og Aulum, og vi står naturligvis altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt. Tag kontakt i dag på tlf. 40 40 31 62 og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde.

Firma​

Midtvest blik & vvs aps

CVR: 30517504

Adresse

Th Nielsens Gade 15

7400 Herning

Kontakt