MIDTVEST BLIK & VVS ApS • Tlf: 40 40 31 62 • Mail: pj@midtvestblik.dk​

Blikarbejde tilbydes i Herning

Blikarbejde til gode priser i Herning og omegn.

Hos Midt Vest Blik VVS udfører vi blikarbejde af alle former til konkurrencedygtige priser og uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet og de materialer, som benyttes. Vi har dygtige blikkenslagere ansat, og disse sørger for et smukt resultat, som har lang holdbarhed og er vedvarende, og derfor tør vi godt love, at vi er den ideelle partner for dig. Professionalisme og kyndighed er altid i fokus, og vores blikarbejde løses altid efter bedste evne.

Materialetypen er ikke afgørende

Når det kommer til blikarbejde, er det ikke typen af materialer, som skal bruges, der er afgørende for, om vi kan hjælpe. Vi udfører arbejde i alt fra zink til kobber og blik, og de mange års erfaring, som ligger bag vores personales arbejde danner grundlaget for, at du sikkert og trygt kan overlade dit projekt til os. Vi udfører alt fra opsætning af tagrender til renovering af en facade til tagarbejde efter dine ønsker. Står du derfor og mangler en blikkenslager i Herning, Aulum eller en anden by i Midtjylland? Så er du velkommen til at kontakte os.

Rådgivning og sparring som du kan bruge

Vi ligger stor vægt på, at vi gennem hele processen med blikarbejde har en god dialog med den enkelte kunde, og vi tilbyder kompetent rådgivning, vejledning og sparring, som gør, at vores kunder er tilfredse med det, som vi laver. Vi har et højt ambitionsniveau, hvad angår service, og vi stræber efter at give kunden den ultimative serviceoplevelse, som de derfor også vil huske os for.

Tag kontakt i dag

På telefon 40 40 31 62 og på mail pj@midtvestblik.dk kan vores medarbejdere fanges, og har kan de også vejlede om, hvad der er den rette løsning for dig. Du kan få et uforpligtende tilbud, så du har overblik over, hvor omfattende din opgave er, og vi vurderer altid den enkelte opgave individuelt. Vi arbejder i et stort område omkring Herning og Aulum, så kontakt os endelig for at høre mere. 

Firma​

Midtvest blik & vvs aps

CVR: 30517504

Adresse

Th Nielsens Gade 15

7400 Herning

Kontakt