MIDTVEST BLIK & VVS ApS • Tlf: 40 40 31 62 • Mail: pj@midtvestblik.dk​

Ventilationsanlæg i Herning

Reparation og installation af ventilationsanlæg

Har du problemer med din ventilation, eller er du på udkig efter at få opsat et nyt ventilationsanlæg? Hos Midt Vest Blik arbejder vi bl.a. med denne form for opgaver, og vi har mere end 10 års erfaring med at løse problemer, som er relateret til ventilationsanlæg. Vores dygtige medarbejdere arbejder effektivt og efter kundens ønsker, og det er altid et vigtigt fokuspunkt for os, at vi laver langtidsholdbare løsninger, som vi selv kan stå inde for.

Fleksibilitet giver tilfredshed

Når det gælder ventilation, arbejder vi altid med produkter af høj kvalitet, og vores arbejde bygger på en gensidig respekt samt et højt serviceniveau, hvilket gør det muligt for os at føre en god dialog med kunden, så den optimale løsning findes i fællesskab. Vi er meget fleksible i forhold til f.eks. arbejdstider, støjgener osv., og det betyder, at vi tager hensyn til de ønsker, som den enkelte kunde måtte have.

Hvorfor vælge os?

Vores personale er ikke bare erfarent og har stort kendskab til ventilationsanlæg – de arbejder med professionalisme i fokus og gør derfor altid brug af deres bedste kompetencer til de enkelte opgaver. Desuden medvirker vi glædeligt i idéfasen, og vi kommer gerne med rådgivning og vejledning til, hvordan dit nye anlæg skal se ud, eller hvordan du opnår den bedste ventilation.

Kontakt os og hør mere

Fra vores hovedsæde i Herning arbejder vi i et større område omkring byen og Aulum, og hvis du skulle have spørgsmål til, hvordan vi installerer og opsætter eller reparerer ventilationssystemer, kan du kontakte vores medarbejdere på telefon 40 40 31 62 og på mail pj@midtvestblik.dk.

Firma​

Midtvest blik & vvs aps

CVR: 30517504

Adresse

Th Nielsens Gade 15

7400 Herning

Kontakt