MIDTVEST BLIK & VVS ApS • Tlf: 40 40 31 62 • Mail: pj@midtvestblik.dk​

VVS i Herning

Professionel løsning af VVS-opgaver

Hos Midt Vest Blik tilbyder vi løsning af alle former for VVS-opgaver, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vores medarbejdere har stor erfaring, hvilket gør os til en fortrolig samarbejdspartner, når du står overfor en opgave med vand, varme eller sanitet. Du får den rette rådgivning og vejledning på din VVS udfordringer, og vi løser desuden opgaven med omhu og med dine ønsker for øje.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores veluddannede personale danner grundlaget for, at vi kan hjælpe med stort set alt, når det gælder VVS i Herning og omegn. Vi klarer alle typer af opgaver – store som små. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

·​Installation af pumper til renovering af badeværelser

·​Udskiftning af varmeanlæg

·​Nyt badeværelse

·​Og meget mere

VVS'er med højt serviceniveau i Herning & Aulum

En god dialog med kunden samt et respektfuldt samarbejde er baggrunden for, at vi arbejder effektivt og når alle opgaver til tiden. Vi tilbyder løbende service og eftersyn på alle VVS installationer i Herning, Aulum og resten Midtjylland , og vi giver dig altid en fast pris på dit projekt, inden vi starter arbejdet, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser. I mere end 10 år har vi arbejdet med at sætte kundens ønsker i højsædet, og dette mynter og viser sig bl.a. ved, at vi har mange tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om vores løsning af opgaver vedrørende VVS, kan du kontakte vores personale på telefon 40 40 31 62 eller på mail pj@midtvestblik.dk. Vi holder til i Herning men hjælper også ofte kunder i større områder omkring f.eks. Aulum. 

Firma​

Midtvest blik & vvs aps

CVR: 30517504

Adresse

Th Nielsens Gade 15

7400 Herning

Kontakt