MIDTVEST BLIK & VVS ApS • Tlf: 40 40 31 62 • Mail: pj@midtvestblik.dk​

​​Nyt badeværelse udføres Herning

Overvejer du at få foretaget en badeværelsesrenovation eller skal du have nyt badeværelse? Hos Midtvest Blik & VVS er vi eksperter i badeværelser og vi har udført mange nye badeværelse i Herning og omegn. Vi arbejder fortrinsvis for private og lægger derfor afgørende vægt på at yde en god service i øjenhøjde. Ethvert forløb påbegyndes med et indledende møde, hvor vi kan høre nærmere om dine badeværelsesdrømme og snakke tidsfrister, materialevalg mm. Herefter kan vi vende tilbage med et attraktivt uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.
​​​

10 år med god service

Som håndværker for private kunder er det altafgørende at man opbygger et pålideligt renommé og har et godt forhold til sine kunder. Hos Midtvest Blik & VVS har vi i mere end 10 år fokuseret på 

den gode service, og det betaler sig i dag i kraft af en tilfreds og tilbagevendende kundeskare. Vi tror på, at den høje tilfredshed skyldes at vi ikke blot udfører et godt stykke håndværk, men samtidigt bestræber os på at være fleksible når vi arbejder i andre menneskers hjem. Hvis du har særlige forespørgsler med hensyn til arbejdstid, støj eller andet i forbindelse med etablering af et nyt badeværelse, så  forsøger vi glædeligt at imødekomme disse ønsker, så byggeprojektet bliver en positiv oplevelse for alle.

Kontakt om nyt badeværelse

Fra værkstedet i Herning dækker vi et stort område i nærområdet, eksempelvis Aulum. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse eller badeværelsesrenovation. Så tag endelig kontakt på tlf. 40 40 31 62 og hør nærmere.

​​

Firma​

Midtvest blik & vvs aps

CVR: 30517504

Adresse

Th Nielsens Gade 15

7400 Herning

Kontakt